on varsin veikeä koira. 

Lutuisen luonteensa lisäksi on hän oikea mammanpoika. Niinä päivinä, kun menen töihin , HerraLaarrsson ei halua  ulos ennenkuin tulen töistä. Sitten se istuu pihalla ja vahtii . En kyllä tiedä mitä se vahtii. 

Eikä totisesti ole tämän koiran kohdalla totta se, että koira voi syödä koko ikänsä samaa ruokaa. HerraLaarrsson nauttii saadessaan oikeaa kotiruokaa. Teen yleensä jauhelihaporkkanaohraryyni sörsseliä  ison kattilan ja siitä ammennetaan raksujen päälle. Tänään oli possua kiinalaiseen tapaan ihmisillä lautasella ja sitä saivat koiratkin pari lusikallista. Ja hyvää näkyi olevan. Lopuksi käy pikkuinen Nanna jossain vaiheessa nuolemassa Herran ja Neiti Sieväsen kipot putipuhtaiksi. Ja puolestaan HerraLaarrsson pitää huolta siitä, että Nannan kippo on puhdas.

HerraLaarrsson pelkää autoja, miehen lumitöitä, traktoria, lasten metelöintiä, ukkosta, pyykinkuivatustelineen esille ottamista, kovaa meteliä. Se rakastaa rapsutuksia, erityisesti se tykkää Esikoisesta, jonka syliin pitää yrittää, lenkkeilyä kotitontilla ja metsässä, laavulla käyntiä, kun on makkaraa tiedossa, sängyssä nukkumista, sohvan takana nukkumista, kaikista ahtaimmassa paikassa tai kynnyksellä lojumista. 

Kun HerraLaarrsson taas keväällä keritään kuin lammas, se näyttää ihan eri koiralta. Ja jotenkin sen luonnekin muuttuu villimmäksi. Kauhean villi se ei ole koskaan ollut, enemminkin rauhallinen löntystelijä. Saattaa se joskus innostua esim mieluisten vieraiden tullessa.

HerraLaarrssonin huoltotyöt, kynsien leikkaus, harjaus ym hoituu , kun se tykkää olla hoitopöydällä. Hampaita saa katsella ihan rauhassa, mutta polkuanturan välikarvoja on vaikeaa leikata, kun se kutiaa jaloista.

Kaikki vieraamme eivät HerraLaarrssonista tykkää . "Mene nyt siitä!" 

HerraLaarrsson, Lassi, Reino,  Laarrsson, koiralla on monta nimeä.

Joskus tulee olemaan iso tyhjä tila tässä perheessä.

IMG_7160.jpg

On meillä kaksi muutakin koiraa, mutta Laarrsson on minun mammanpoika.

Nimensä se muuten sai siitä, kun entinen työkaverini, jonka sukunimi on Larsson, sanoi, että oot hankkinut sitten jonkun karvak..llin.

Nyt pitää saada HerraLaarrsson alas minun sängynpuolikkaaltani, että pääsee nukkumaan. 

Huomenna onkin Laarrssonin sisäpäivä, jos ei jotain jännittävää satu, sillä Matte menee töihin.