viikon tapahtumista tuleepi tässä.

Sunnuntai: Kuopus lähti takaisin Puukenkämaahan ja Mies sai muistoksi pikavoiton sinivuokoilta.

Maanantai: yötyötä, omat piirit ja yksi ylimääräinen. Puutarhaa. Ei siinä sen lisäksi ehtinyt  paljon muuta kuin nukkumaan ja syömään.

Tiistai: yötyötä ja Puutarhaa. Tein jauhelihakeittoa, jota Mies söi kolme päivää......

Keskiviikko: yötyössä paikallislehden peittojakelu ja kerrostalopiiri. Puutarhalle tuli perennalähetys ja kaiken nostelemisen jälkeen olikin käsivarret ja olkapäät sen verran kipeät, että piti ottaa särkylääkettä yöksi. Ja vielä aamullakin.

Torstai: yötyössä sama kerrostalopiiri + yksi pieni lisää. Pohkeet olivat pikkusen kireät edellisen yön porraskävelystä. Puutarhalla normipäivä.

Perjantai: Yötyö sujui kuin valveilla unessa tai päinvastoin. Perästä kuuluu sanoi lehdenjakaja.....Pää oli koko päivän tyhjää täynnä. Hyvä kun muistin oman nimeni. Teki mieli sanoa ihan vähän jotain vähemmän kaunista, kun yksi täti alkoi  väittämään, että kyllä sitä ehtii, mutta kun ihmiset eivät viitsi........Pitsat Suomen parhaasta pitsapaikasta ja siinä päivän sapuskat.

Lauantai. Ihan kuin uusi ihminen aamulla, kun sai nukkua koko yön. Puutarhalla aikamoinen vilske. Täällä oli joku kiltti Mies imuroinut.... Sauna lämpiämässä.

Huomenna en mene yhtään mihinkään. Vuohenputket mellastavat perennapenkeissä. Niitä pitää kurittaa.

Valokuviakin tulisi muuten, mutta kamera jäi Puutarhalle.