VN: "Stadsstyrelsen har beslutat att upvakta  Karisflickan med en stipendium för hennes framgång i talentjakten Talent 2011 ( Absolut fint! Bra Molly! skrivarens anmärkning)

Styrelsen motiverar sitt beslut med att hon trots sin unga ålder pratar svenska i ett finskt tv-program."

Ja suomennos tähän. "Kaupungin hallitus on päättänyt antaa stipendin karjaalaistytölle hänen menestymisensä johdosta Talent 2011 kisassa. (Kerrassaan hienoa. Hyvä Molly! kirj. huomautus)

Hallitus perustelee päätöstään sillä, että huolimatta nuoresta iästään hän puhuu ruotsia täysin suomenkielisessä ohjelmassa."

Ja pelin henkeenhän kuuluu, että stipendisumma on salainen!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olisipa hauska tietää onko joskus jonain vuonna joku kaupungin/kunnan yms hallitus antanut stipendin jollekin siitä hyvästä, että  joku on puhunut suomea täysin ruotsinkielisessä ohjelmassa Suomessa.

Ai niin pitää lisätä tähän että kyse on Tammisaaren eikun Raapeporin, Raseborg på svenska, kaupunginhallituksesta. Olisi hauska tietää mitä muita salaisia summia meidän veroeuroilla maksellaan kaupunginhallituksen päätöksillä..

Minusta on ihan samantekevää millä kielellä tyttö lauloi tai puhui. Hyvin sen kuului tekevän. Onnea Mollylle!  Mukavaa olisi jos oppisit myös suomenkielen jossain vaiheessa.