jonka aloitin vuosi sitten, on vihdoinkin valmis. Pari muutakin ristipistotyötä löytyi ja viimeistelin ne samalla, kun kerran ompelukone on esillä.

Esillä siksi, että pitää tehdä muutama "mamma-afrikka" -kaapu mukaan  reissulle. Kävin jo shortsiostoksillakin ja vähän muutakin tarttui mukaan. Esim. jumalattoman kalliit Eccon sandaalit.

Sitten kaivelin perusteellisesti kaapin perukoita ja kas kummaa. Sieltähän löytyi vaikka mitä. Ihan mukaan otettavia puseroita ja parit ohuet kesähousut. Eiköhän tämä mamma ala pärjäilemään noinniinkuin vaatteiden suhteen.

Vieläkin vähän matka arveluttaa. Kaksi viikkoa on pitkä aika. En ole koskaan ollut niin kauaa poissa kotoa tämän neljänkymmenen vuoden aikana. Jos tulee kauhea koti-ikävä? Jos siellä onkin liian kuuma? Jos tulee mahatauti? Jos pojille sattuu jotain? Jos ei niitä ehdikään vahtia tarpeeksi?  Entä jos aika tulee pitkäksi? Mitäs jos tulee joku luonnonmullistus? Lentomatkakin on aika pitkä. Onneksi sentään yötä vasten. Mitenkä se Mies kotona koirien kanssa?

Ensi viikolla se sitten nähdään miten tämä matkailija viihtyy Kaukomailla. Sen tiedän, että ruokapöydässä tulen viihtymään.