Muutamia ohimennen luettuja uutisotsikkoja.

1:Tiger Woodsilta pääsi kirosana. Voi olla että pääsisi monelta muultakin, jos olisi kyseessä vähän taskurahaa isommat pennoset. On vähissä uutisaiheet jos pitää jonkun kiroilemisesta tehdä asiaa. Ei vissiin ole tiikerillä ollut uusia naisseikkailuita. Jotka ovat myös ihan henkilökohtaisia asioita. Ei kauheasti kannattaisi heitellä kiviä ympäriinsä, jos itsekin istuu lasikopissa. Vaikka ketäpä kiinnostaa toimittajan nais- tai miesseikkailut, korkeintaan asianosaisen aviopuolisoa. Ja ainahan siinä joku tienaa, jos ei muut, niin salarakas muistelmillaan. Että Tiger tykkäsi uuniperunoista ja seksiä tuli aina poreammekylvyn jälkeen semmoisessa ja tämmöisessä asennossa.

2:Presidentin tytär puhkesi lentokentällä kyyneliin. Juu, puhkeaisi varmaan moni muukin jos isän arkkua kannettaisiin silmien edessä ja äidin ruumista ei ole edes tunnistettu.

3:Sellainen olet sängyssä miten imuroit. Siis oletko hutaisija, harhailija, raataja, suunnitelmallinen tai protestoija. ??????????? Oli tälle ihan selityksetkin jommankumman iltapäivälehden nettisivuilla. Tässä kuitenkin meikäläisen ihan omat selitykset :hutaisija. Hutaisee nopeasti vähän sinne päin ja sillä hyvä. Harhailija: ei välttämättä osu oikeaan kohteeseen tai edes oikeaan sänkyyn. Raataja: naidaan sitten oikein kunnolla, niin että hiki tulee. Suunnitelmallinen: Edetään järjestelmällisesti ylhäältä alas. Protestoija: ja taas , no äkkiä sitten , ei tarvii sinne......älä tolla tavalla, et sä sitten kanssa ymmärrä....

Mutta tänään armon aurinko paistaa niin hyville kuin pahoillekin. Ja pahat saavat lopussa palkkansa ja hyvät kiitoksen.