ovat kiusanneet koiria jo monta päivää. En tiedä mikä läpikulkupaikka tämä tontti on ollut viimeiset kolme neljä päivää. On ollut fasaania aidan sisä- ja ulkopuolella. Eilen katselin Tyttären kanssa, kun kaksi fasaania pyrstö putkella juoksi pellon yli meille päin.  Aamulla kun hain lehdet, lähti fasaani ihan postilaatikon vierestä lentoon. Toissailtana aidan takaa ja lensi melkein ohiajavan auton tuulilasiin.

Lilli niitä on lennättänyt tontilta milloin mihinkin puuhun. Tänään Lilli tuli fasaaninsiipi suussa pihalle. Kiersimme  koko tontin, mutta missään ei näkynyt hyöhentäkään. Oli tainnut kettu saada makoisan paistin, vain siipi oli jäänyt. Myös varikset ovat kierrelleet viime päivinä normaalia enemmän.

Västäräkillä on pesä peräkärryssä olevassa puukuormassa. Talitintti on värkännyt pesänsä öljytynnyrin päällä olevaan vanhaan äänenvaimentimeen. Joku rastas hautoo puuliiterin oven päällä.  

Pihalta löytyi kuolleena yksi linnunpoikanen. Uutisissa kerrottiin, että jopa puolet linnunpoikasista on kuollut kylmyyteen viime päivinä.

Kesäillan lämpötila + 8,6 C. Saapa nähdä mitä on kesäyön lämpötila...

Pitää vissiin mennä leipää tienaamaan taas yöllä. Onneksi ei paikallislehti ilmesty, pääsee vähän aikaisemmin kotiin. Puutarhalla onkin iltavuoro huomenna. Tuntuu kyllä vähän kurjalta tulla kotiin vähän ennen kahdeksaa illalla, mennä nukkumaan yhdeksältä ja lähteä yöllä taas.  Mutta viisi työpäivää Puutarhalla kestän vaikka aidan vitsaksena!