on harvinaisen pärekoppa-aivoinen Vaimo.

Mies sai paketin Kuopukselta Puukenkämaasta ja Vaimohan lähti sitä hakemaan Matkahuollosta. Siinä kylille ajellessaan Vaimo soitti pari puhelua ja perille tultuaan otti handsfreen piuhat irti puhelimesta, otti lompakon ja puhelimen ja pisti auton ovet lukkoon.Eihän sitä koskaan tiedä, jos joku rosmo vaikka ryöstäisi Vaimon autosta vanhoja sanomalehtiä, käärepapereita, naruja, vanhoja työhanskoja, koirankarvaisen viltin tai vaikkapa ne ikivanhat työkengät penkin takaa. Niin ja onhan siellä vielä pari kynää sekä lumiharja. Vaimo meni kauppaan, joka toimii myös Matkahuoltona,osti vähän keksejä ja meetvurstia, näytti henkkarit ja sai paketin.

Siinä jo kassalla Vaimo vähän ihmetteli,että mihinkähän taskuun ne auton avaimet tuli pistettyä. Ulkona Vaimolle sitten valkeni karvas totuus. Siellähän ne avaimet roikkuivat virtalukossa ja kaikki auton ovet olivat tiukasti lukossa. Ei auttanut Vaimon muuta kuin soittaa Miehelle ja tätä kauniisti pyytää tuomaan vara-avaimet kylille. Mies hymyili jokseenkin vinosti luovuttaessan vara-avaimen Vaimolle.

No ottiko Vaimo opikseen? Ei varmaankaan, ei ainakaan edellisen samankaltaisen tapahtuman jälkeen. Josta nyt jo on melkein neljä kuukautta. Kyllä Vaimo vielä yhden kerran saa tulla bussilla tai junalla kotiin tai rikkoa ikkunan autosta jättäessään avaimet virtalukkoon.