Iltasanomat tai se toinen iltapäivälehti oli tehnyt Keskustan uudesta puheenjohtajasta ja tulevasta pääministeristä jutun, jossa rouva puheenjohtajaa sanottiin seksikkääksi ja tuliseksi rakastajaksi. (Mistähän toimittaja sen tietää?). Ministerin Wallinin paheksuttua tätä juttua lehden päätoimittaja sanoi, että jos puheenjohtajaksi olisi tullut Kääriäinen olisi tehty ihan samanlainen juttu. ???????????

 Siis näin: Kuva takaapäin, jossa housuntakamus kiihottavasti kiristyy  herran pakaroita vasten. Maininta seksikkyydestä ja siitä kuinka tulinen rakastaja kyseinen herra on. Vai?

En ole juttua lukenut, koska en osta iltapäivälehtiä ihan periaatteesta. Samasta syystä en huoli edes ilmaiseksi  7-päivää tai oho-lehteä. En ole ikuna ymmärtänyt miksi pitää kaivella ihmisten yksityisiä asioita ja levitellä ne ilkeämielisesti kerrottuna lukijoille. Sen verran olen  kyseisiä lehtiä lukenut, että linjan tiedän.

Toinen juttu mikä tänä aamuna huvittaa on se Ruususen kirja. Että ihan Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeeen  harkitaan valittaa.  Antais olla jo. Ei se sen paremmin mene kaupaksi. Matti on jo eilisen päivän kamaa. Ja luulisi EIT:llä olevan tärkeämpääkin tekemistä kuin pohtia saako kohta entisen pääministerin naimatouhuista kertoa.

Jotkut ei sitten ymmärrä lopettaa. Mutta minä lopetan nyt ja alan siivoushommat vapaapäivän kunniaksi. Ja siitä työstä on seksikkyys ja tulisuus kaukana.