HerraLaarrssonhan se. Kengät Herra kantelee ympäriinsä, mutta ei mitä tahansa kenkiä. Herralle kelpaa ainoastaan Eccot, Sievit, Jalakset  ja crocsit. Tosin niistä kelpaa myös halpamallit.

 Eccon kävelylengät ovat suosikit. Niistä on niin ihanaa imeskellä kantapään reunuksia. Crokseja pureskellaankin sitten jo oikein kunnolla niin että narske kuuluu. Jalakset ovat Matten työkengät, ihanan tuoksuiset ja makuiset. Niistä onkin Herra imeskellyt ja repinyt vuoret riekaleiksi. Ja tänä aamuna oli kannettu Miehen uusi Sievin saapas lähempää tarkastelua varten sänkyyn. Tosin Herra ei ollut ehtinyt päättää mikä kohta olisi ollut parhain maisteluun. Meillä säilytetäänkin kenkiä hattuhyllyssä, puulaatikon kannen takana, pakastimen päällä, keittiön puuhellan päällä jne. Ainakin silloin kun muistetaan Herra Laarrssonin taipumus.

Herra Laarrsson on muuten koirahoroskoopissa kaksonen: "... iloinen luonne, Hänet on hedelmöitetty harmonisissa merkeissä alkaneen kevään lämmössä... positiivinen , leikkisä, ymmärtäväinen  ja tottelevainenkin. Mutta itsepäisyyskään ei ole vierasta.  Tuttu sana vaikkapa "lenkille", niin mennään heti eikä kohta! Rikas sanavarasto. Joskus aika vallaton, eikä ole tavatonta jos sänky on mullin mallin perheen tultua kotiin. Silloin istutaan viattoman näköisenä, kuka kumma ,mää vai!?

 Ja kiinalaisessa Tiikeri: ...hyvin viisas, osaa satoja sanoja, voimakas, rohkea. Ristiriitatilanteissa saattaa tehdä hätäisiä ratkaisuja, joita katuu myöhemmin. Toiset koirat saattavat kadehtia.

Uskokoon ken tahtoo.