olisi idea, josta ollaan lehdenjakajien keskuudessa jo useamman vuoden heitetty huulta.

Kun kerran varhaisjakajat ovat sananmukaisesti varhain liikkeellä, voisi palveluun lisätä koiran aamupissitykset ja aamupuuron keiton.  Ja voisihan varhaisjakajat sen ruohonkin leikata. Sillä lailla saataisiin varhaisjakajillekin täysi työpäivä. 

Näki varhaisjakaja tässä yönä yhtenä unta, että oli helikopterilentäjänä  Postilla. Eikä varhaisjakaja suinkaan lennättänyt postia ympäriinsä. Ei, vaan oli varhaisjakaja myrkyttämässä vesakkoja. 

Viime yönä oli mahtava oranssi kuunpuolikas aamuyöstä ja tähtitaivas oli mitä upein. Matkalla bongasi varhaisjakaja peuroja, jotka ovat niin autoja pelkäämättömiä, että seistä möllöttävät tien reunassa. Pitää siinä varhaisjakajan kaasulta jalkaa nostaa, kun ei tiedä mihin suuntaan ne lähtevät vai seisovatko paikoillaan. Jäniksen hankipojat luulevat olevansa piilossa, kun ne tien reunassa kököttävät ja siitä pinkaisevat vauhdilla karkuun.  

Ajeli varhaisjakaja hieman varovasti siinä, missä hirvi toissayönä tielle tuli. Ihan hiljensi varhaisjakaja kolmeenkymppiin ja eikös siitä paikasta ponkaissut hirvi taas tielle. Ei edes pelästynyt varhaisjakaja sitä tänä aamuna. Tyhmä hirvi, toiseen suuntaan olisi kilometritolkulla peltoa....