hieman ymmällään. Ja vähän harmissaankin.

On nimittäin käynyt niin, että postintädin lonkka on kipeä ( ja olkapää erittäin kipeä). Päätti sitten postintäti mennä lääkärille, josko saisi vähän parempia kipulääkkeitä. Ei nimittäin tahdo postintädin nukkuminen onnistua, kun yölläkin herää postintäti kipuihin.

Ihan sai postintäti  ajan heti aamulla työterveyslääkärille (jota asiaa ei postintäti enää yhtään ihmettele). Valitti sitten postintäti lääkärille lonkkaa ja olkapäätä. Lääkäri paineli ja tutki ja aiheutti kipeässä lonkassa tuskallisia tuntemuksia. Olkapään kivun sivuutti lääkäri kokonaan. Sanoi lääkäri, jotta pursiitti on postintädillä. (Ollut sitten jo pari kuukautta sanoo postintäti)

Määräsi lääkäri 3 kertaa päivässä kipulääkettä, 400 mg:n  Buranaa, 3-5 päivän kuurina. Sillä pursiitti paranee. 

On postintäti hieman epäuskoinen tämän lääkekuurin tehoon, sillä on postintäti syönyt jo toista kuukautta kipulääkettä ja nimenomaan Buranaa, tosin hieman vahvempaa, kun sitä edellisen pursiitin jäjiltä oli vielä purkin pohjalla. Tosin ei kuurina, vaan silloin kun on siltä tuntunut.

Kotikonsteja saa postintäti näköjään yrittää olkapään kipuun, joka aikaisempien kokemusten pohjalta vahvasti viittaa selkälihasten jumiutumiseen. 

Onneksi jopa postintädillä on viikonloppu.