lähdimme jo 0930 aamulla. Matkaa vähän yli kaksisataa kilometriä Rovaniemelle, mutta ajattelimme poiketa matkalla katsomassa mm. Leviä. 

Ja onhan se ihan omalaatuisensa. Varmaan hieno paikka talvella. Ja kuten tarkoitus lienee, tuli mieleen Keski-Euroopan turistikohteet alppeilla. En kyllä viihtyisi, en kesällä, enkä talvella.

Ja mihinkäs varhaisjakaja pääsee karvoistaan. Postilaatikko (luultavasti) jossain matkan varrela ennen Kittilää.

IMG_6232-normal.jpg

Lento sujui hujauksessa: Tuntui,että juuri noustiin, kun kone alkoi jo  laskeutua. Ehtinyt edes kirjaa lukea loppuun.  Edes koko reissun aikana saanut yhtä kirjaa luettua. Ja ristipistotyötäkin tuli tehtyä vain muutamia pistoja. Telkkaria ei juuri katsottu ollenkaan.

Viikon aikana liikuin varmaan enemmän kuin kuukaudessa. Ja sitten me syötiin! Aamulla oikein kunnon satsi puuroa ja jugurttia ja vaikka mitä. Patikoidessa oli mukana kunnon eväät. Illalla syötiin oikein reilusti itse tehtyä ruokaa. Ja ennen nukkumaanmenoakin piti ottaa iltapalaa, kun oli nälkä. 

Kaunis oli ruska matkan varrella. Tämä kuva on jo läheltä Rovaniemeä.

IMG_6242-normal.jpg

Mutta kuten aina. Kotiin on ihana tulla.

IMG_6243-normal.jpg

Koko matkan hinnaksi tuli n. 600 €. Siihen sisältyy matkat lentokentälle ja takaisin, lennot, yksi yö hotellissa, majoitus  kahden hengen mökissä viikon ajan, ruuat, bensat ja satunnaiset kahvit ym. Sitten pikkuisen meni kaikkeen turhuuteen, minkä olisi voinut jättää ostamattakin.

Muistona on pikkuisen jäykät polvet ja erittäin hyvä mieli!