Ei ehdi postintäti muuta kuin töissä olla. Tai ainakin tuntuu siltä.

Postintäti jakaa kirjeet ja muunkin postin osoitteen mukaan. Mutta tämäkin on väärin. Viimeksi tuli kirje takaisin vihaisen kirjoituksen saattelemana. Jos vielä kerran tulee tähän osoiteeseen vieraan ihmisen kirje  .... niin soitan poliisille!!!!

Postintäti vapisee.

Postintätipä seurasi toissapäivänä ihan työaikana iloisen saukon sukelteluja ojassa. Oli se vaan veikeä otus. Ei sitä häirinnyt vaikka postintäti seisoi muutaman metrin päässä tiellä ja virman kottero käydä naksutti vieressä.

Jos ei tänä keväänä postintätin käyttämä auto hajoa, niin ei se hajoa koskaan ikuna. On kuin kynnöspellolla ajaisi, ikkunat helisevät ja vaikka kuinka väistelisi kuoppia niin aina vaan kolahtaa. Tänään oli talven kamalin keli. Metsäisillä paikoilla oli tiet  edellen kuin kynnöspeltoja, mutta jäädytettyjä sellaisia. Ja jos postintäti ajaa metsään ja tarvitaan hinausautoa, sellainen tulee n. kahdeksankymmenen (80) kilometrin päästä. Siinä saa postintätillä olla kunnon eväät mukana, että jaksaa odotella. 

Vaan nytpä alkaa viikonloppuvapaa, eikä postintäti suo ajatustakaan postiin päinkään ennenkuin maanantaiaamuna.

ps. Postintäti ei aio ulkoiluttaa vanhuksia, kun on jo itsekin melkein sellainen. Joidenkin mittapuiden mukaan jopa on jo. Ei aio postintäti leikata nurmikoita, kun ei ole kymmeneen vuoteen leikannut, eikä meinaa aloittaa nytkään. Eikä aio postintäti myöskään kuskata kaljaa pitkin pitäjiä.