kirjoitus jäisi eloon, ettei kävisi niinkuin edelliselle vuodatukselle: kun tallensin niin koko kirjoitus hävisi. Terve vaan.

No asia oli pääpiirteittäin näin.

Pyörrän pyhät sanani siementen itämään laittamisesta. Aurinko paistaa niin mukavasti, että jotain vihreää pitää saada versoamaan. Vaikka tässä taannoin sanoin, ettei yhdenyhtäkään siementä multaan pistetä sisälle kasvamaan.

Mutta katsos vaan kun noitas vanhojakin löytyi aika läjä, niin uusia ei tarvitse ostaa kuin hajuhernettä... Vanhoista löytyi: japaninpihlajaa, kukkavuorenpihlajaa, ostettu joskus Turun puutarhanäyttelystä Mustilan arboretumin osastolta. Isosilkkikukka, 3 pussia auringonkukkaa, 2 pussia revonhäntää, varmaan ziljoona siementä, 3 pussia harjaneilikkaa ja mihinkähän nekin kylvän ?, kehäkukkaa, kesäpäivänhattua,2 pussia samettiruusuja, 4 pussia pensaskrasseja, metsänätkelmää, pussi unikkoa ja lasipurkissa "tulipunaisen unikon" siemeniä. Kuopuksen Itävallasta tuomat: Draba aizoon, Doronicum orientale eli vuohenjuuri, Edelweiss,alppikatkero. Ja sitten Madeiralta tuomani käpypalmu, kolibrikukka ja kameliakukkainen ahkeraliisa elikkä kerrattu ahkeraliisa. Ja ihan pahnanpohjimmaisena pussi vanhoja pelargonian siemeniä.

Ja erinäinen epämääräinen läjä, porkkanaa, tilliä, punajuurta ym ym.