minua siitä, että pitäisi vähän iloisempiakin asioita kirjoittaa. Ihan oikeassahan tuo on. Alakulo vaan yrittää sitkeästi asua meikäläisessä harmaina talvipäivinä.

No okei. Parin viikon päästä mennään messuille katselemaan mitä uutta on kukkakauppaan tarjolla. Sitten tulee Miehen Veljen 60-vuotispäivät, jotka olen luvannut hänelle järjestää. En yksin, vaan sinne on luvanneet tyttäret ja miniä tehdä osansa. Mukavaa nähdä sukulaisia taas.

Ystävänpäivänä saa kukkakaupassa päästää mielikuvituksen valloilleen.

Päivä pitenee ja tulee, toivottavasti, maaliskuun kauniit kevätpäivät. Tänä vuonna on hankia vähän enemmänkin.

Ja maaliskuun lopulla mennäänkin viettämään Siskon synttäreitä Madeiralle.

Tässä yhtenä päivänä mietittiin, että rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Lilli on Lilluska, Lillikkä,Tosi pönttö, Lilli Lellipentu, Neiti Sievänen

Maijaa taas kutsutaan Maikiksi. Muita lempinimiä Maijuska, Pönttö, Maitotonkka, Vaahtosammutin. Kaksi viimeistä tulee sen tavasta istua yhdessä paikassa pitkän aikaa tuijottamalla tyhjyyteen.

Yhtä meidän yöpäivystäjää kutsutaan myös monella nimella, vaikkei varmaan ole kuin äitinsä rakaslapsi. Paras nimi on MisterHappy. Sinne kun  yöllä soittaa niin kuuluu  yleensä murinoita vaan. Siksi porukka vältteleekin soittamista viimeiseen asti.

Ja tästähän päästiin sujuvasti työasioihin. Sitä samaa vaan. Paljon ei muita elukoita näy kuin peuroja ja jäniksiä. Ja niitä onkin joinain öinä vaivaksi asti. Muuten on rauhallista ja hiljaista. Yllätyksiäkään ei ole viime aikoina ollut.

Tänään voisi vaikka paistaa makkaraa nuotiolla.