ainakin vähäksi aikaa. Aamupäivä siinä kului ja osa iltapäivääkin. Kyllä on kaikki paikat täynnä tavaraa tässä maailmassa. Tässä lähistöllä on kaksi pikkukaupunkia ja sisustusliikkeitä taitaa lähellä kymmentä. Aika paljon samanlaista tavaraa ainakin näissä kolmessa, joissa Miniän kanssa käytiin, on.

Onneksi tässä iässä on sisustettu tarpeeksi. Mitään tavaraa ei enää mahdu, kun mistään ei voi luopua, kun suurin osa on muistoja jostakin tai joltakin. Ja taloa ei suurenneta, kyllä me kaksi vanhaa pierua tähän mahdutaan.

Yksi yö töitä ja sitten olisi pari vapaa yötä. Jos ei tauti iske jakajiin ja jos yhden piirin jakajan isäksi tulo on ylihuomiseen mennessä tapahtunut. Kauhia sumu oli viime yönä taas. Piti jo jossain paikassa vähän arvuutella, mihin se tie kääntyykään. Ensi yön kun vielä jaksaa urheilla kerrostalopiirissä. Pitääpä oikein laskea:  12 kerrostaloa, yht 36 rappua, (+ yksi hissitalo, jota ei lasketa)  joissa keskimäärin 3 kerrosta, joka rapussa  3 x 18 askelmaa = 1944 askelmaa ja sitten ne vielä alas, eli 3888 askelmaa. No, ihan kaikkiin rappuihin ei sentään tarvitse kiivetä ylös asti. Plus kaikki omakotitalot ,  joihin lehti pitää kiikuttaa ovelle. Autosta noustava, oho,  vain viisikymmentä kertaa tällä reissulla. Sen lisäksi kymmenkunta kilometriä suoraan autosta jaettavaa omakotialuetta. Olisi hauska tietää paljonko energiaa tämä työyö kuluttaa. Siinä on meikäläisen kropalla kerrostaloja jakaessa  pulssi  pikkusen koholla ja hiki tippuu nenän päästä ja niskavilloista. Kotiin ajaessa jo tulee sellainen hyvä olo, niinkuin kunnon lenkin jälkeen ainakin.

Parasta on tietysti se kun pääsee kotiin ja suihkuun, pistää puhtaan yöpaidan päälle, saa kupin tai kaksi oikein hyvää kahvia ohuen ruisleivän kera. Ehkäpä pikku keksi siihen vielä, selailee päivän paikallislehden ja sitten kömpii sänkyyn, etsii hyvän asennon ja nukahtaa.  Herätessä joskus aamupäivän aikana onkin koko loppupäivä aikaa tehdä ihan mitä vaan. Tämä jos mikä on ihanaa elämää.

Hulluhan minä olen. Hullu paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä, vai tyhmäkö se paljon työtä tekee....