että minkätakia ihmisiä pitäisi väkisin pitää töissä seitsemänkymppisiksi?

No kun työvoimapula kuulemma uhkaa. Mikä työvoimapula? Eikös niitä työttömiä ole kohta kolmesataatuhatta (300 000) ja Suomesta senkun työpaikat pakenevat Kiinaan ja muihin halpoihin maihin, missä ihmiset muutaman euron päiväpalkalla vääntävät vähän pitempää työpäivää kuin täällä.

Ai niin, eiväthän ne ihmiset halua niihin työpaikkoihin kun on vapaana, siivousta ja kaupanmyyjää/kassaa, sanomalehdenjakoa, ja muita sellaisia hommia. Sen takia pitää yrittää nostaa eläkeikää, ettei tarvitse palkata pakolaisia tai muuten ihonväriltään epäilyttäviä ihmisiä  töihin. Saadaan pidettyä se pienipalkkainen ihminen töissä niin kauan, että se ymmärtää kuolla pois ennenkuin ehtii eläkettä nostaa.  

Jotta jaksaisimme jatkaa työtekoa hamaan hautaan asti  luetaan vaikkapa alkajaisiksi  TS:n terveysteemaliitettä

  Superfood. Ei kelpaa enää pelkkä porkkana. Nyt pitää olla Acai-jauhetta?, Maca-jauhetta?, Inkamarjoja?,Gojimarjoja?, Kvinoa? Tosin ravitsemisasiantuntiat eivät ole kovinkaan innoissaan tästä USA:sta, mistäs muualtakaan, levinneestä ruokatrendistä.

Positiivinen elämänasenne on hyväksi koko kropalle. Sen kyllä kaikki tieitävät, mutta jotkut ovat kuin sitruunoita syöneet periaatteella "negatiivisellä elämänasenteella ei pety".

Piikkimatto on poikaa.

Xtravaganzavuoden??  jälkeen uusi elämä sujuu kuin tanssi.

Liikkumisen ilo on koivista kiinni.

Chilipaprika on terveellistä purtavaa.

Säännöllinen elämä vähentää unihuolia.

Rento olo löytyy avannosta ja savusaunan uumenista.

Välimeren ruoka suojaa myös aivoja.

Siispä kaikki ostamaan se fakiirinmatto, oliiviiöljyä ja tomaatteja ym välimeritavaraa,ja tietysti chilipaprikaa, luomuvalkosipulia ja luomuhunajaa, rentoutumaan lähimpään savusaunaan ja avantoon, katselemaan koipien kuntoa, viettämään sitä xtrzmikälie vuotta ja liikkumaan pirteästi kahdeksan tunnin siivoamisen jälkeen. Ja muistakaa se positiivinen elämänasenne: kyllä kaikki järjestyy! Jos ei ennen niin haudassa.

Taidan kaivaa vastan pakastimesta ja mennä nauttimaan ihan tavallisen maalaissaunan lämmöstä Miehen kera. Ja sen jälkeen syömme epäterveellisesti uunimakkaraa ja perunamuussia survotun puolukan ja mahdollisesti porkkanaraasteen kera.