tehnyt viime yönä 129 hyöhenen kevyttä jarrutusta postilaatikolle tai laatikkoriville. Eikä yksikään postilaatikko kärsinyt törmäysvaurioita. Mutta aikaa sai varhaisjakaja tuhraantumaan tunnin tavallista kauemmin.

Toivottavasti se kuuluisa Joku heittää hiekkaa postilaatikoitten edustalle, ettei mummo mennesään hakemaan tärkeää, tänä aamuna punakantista, Postista, heitä volttia kahdella kierteellä laatikon edustalla.

Pisti varhaisjakaja Korsuorkesterin  Postin kotteron CD- soittimeen. Ja sinne se sitten jäikin. Saa varhaisjakajan  kolleeka perusjakelusta kuunnella "Muistosi on mulle kallis", "Tumma on yö" ym mukavia kappaleita...... 

Ja koskapa perusjakelun Pomo ei ole soittanut, olettaa varhaisjakaja kaikkien perusjakelun työläisten tästä kelistä huolimatta olleen terveitä tullakseen töihin. Vaikka vielä ehtii Pomo  luuriin tarttua ja pääsee varhaisjakaja ajamaan ns toista kierrosta. Ei varhaisjakajaa tänään huvittaisi, kun on vapaapäivät tulossa.

Nukkui varhaisjakaja puoli yhteen tänään. Mikä on varhaisjakajan kohdalla yhden käden sormilla laskettavissa oleva asia. Asiaa edisti se, että  sataa ihan silkkaa vettä, eivätkä koirat halua ulos. Sekä se, että säästä huolimatta on varhaisjakajan Mies mennyt metsään.

Erittäin positiivisena asiana täytyy varhaisjakajan mainita, että päivä on pidentynyt huomattavasti ihan salaa. On päässyt varhaisjakaja useampana päivänä perusjakelun kierrokselta ennen pimeää kotiin.