onpa aika hurahtanut näin kokopäiväisesti töissä ollessa. 

Postilla riittää asiakkaita ja asiakkaita. Esim. Lähetys asiakkaalle.  Perille paketin kanssa päästyäni: "Onpa likainen auto, pitäisi kyllä pesettää." " Joo niin on. Ei se pesu paljoa auta näillä keleillä." " Kyllä on tämä postin meno tullut ihan hulluksi päläpäläpäläpälä.... Kyllä pitäisi lehden tulla muun postin mukana jo aikaisin aamulla päläpäläpäläpälä..... Kyllä siellä on paljon vikaa postissa  ja siellä ylemmällä taholla...." " En voi tässä kritisoida esimiesteni päätöksiä, mutta ehkäpä muutoksia vielä tulee." " Minkä takia sinä ajat toistpäin ja muut toista päin?" "No, kun jatkan täältä sinne, enkä viitsi ajella kilometrejä edestakaisin."    jne jne.  

"Oletpa aikaisessa (klo 10.00). Onpa mukavaa saada posti jo nyt. Tämähän on melkein kuin ennenvanhaan. Oikein mukavaa päivän jatkoa."  " Kiitos samoin."

Muuten on ihan hyvä, mutta kaikki harrastaminen tahtoo jäädä muutamaan illan tuntiin.

Mutta odottakaas joulukuussa. Silloin jää postintäti eläkkeelle. Jos ei kuole ennen sitä. Putoaa vielä meteoriitti päähän. Johan niitä on saanut unissaan väistellä. Ja yritä siinä samalla etsiä postilaatikoita.