käydä pitkästa aikaa kunnon metsälenkillä.  Koiruudetkin nauttivat täydestä sydämestä. Ilmakin oli sopiva, vaan eipä ole enää!

Lilli kävelee hangella jalat levällään, jotta varmaan pysyy pinnalla. Tässä on löytynyt joku myyrän jälki, joka pitää tietysti tarkkaan tutkia.


Nanna on saanut hienon vaaleanpunaisen takin. Lassiakin hanki kantaa ja vauhti on molemmilla sen mukainen.

Jänikset ovat pitäneet ihan omia juhliaan metsässä. Mies kaatoi viikolla koivuja ja oli pikkuoksat syöty tarkoin.  Ilveksen jäljetkin kulkivat joenvartta pitkin. On ainakin ilveksellä ruokaa, vaikka se kai mieluusti syö kettuja. Yksi kettu oli vaeltanut äskettäin samoilla maisemilla kuin ilveskin. Otin kuvankin ilveksen jäljistä, mutta tuli sen verran huono kuva, etten viitsi sitä tänne laittaa. Ja nyt  mietin oliko ne ilveksen jäljet jotka näin lehdenjakoreissulla. Ne eivät olleet kauniin pyöreät vaan enemmän kuin koiran jäljet. Kynnen jälkiä en erottanut, siksi arvelin niitä ilveksen jäljiksi.  Voihan se olla susikin. Kuka tietää.

Tässä on istuskellut metsäjänis. Todella isot käpälän kuvat.  Vai onko se ollut lumimies? Eetu, tämä on vitsi. Lumimiehiä ei oikeasti ole.

 

Lannoituskin on hoideltu.

Tulee muuten taas mielenkiintoinen työyö.  Ei jaksa enää edes manauksia päästellä.  Parempi tämä kuin tuhotulvat. Jos koko yön tulee tällä lailla lunta, niin sitä onkin sitten metri aamulla.

ApuVA!