melkein nousi yöllä nähtyään tämän virityksen

Nyt olisi ollut syytä varhaisjakakan omata erittäin korkea ÄO ( kts ed. kirjoitus), että hoikalla vyötäröllä tästä välistä pääsisi työvälineeseen. Toisena vaihtoehtona on tietysti kiivetä toiselta puolelta. Sitäkin on varhaisjakaja kokeillut  ja meinasi tulla varhaisjakajalle tenkkapoo, kun  vanhat polvet ovat hieman jäykähköt. Sillä puolelta kun joutuu sananmukaisesti ryömimään etupenkille kiinnitetyn normaalia penkkiä korkeamman levyn yli.

IMG_6561.jpg

Vaan onneksipa tämä ei ollutkaan varhaisjakajan viritys tänä aamuna. Tosin erehdyksessä varhaisjakaja niin luuli ja ihmetteli, kun ei ovi aukea vaikka kuinka avainta painelee.

Oli varhaisjakajan oman työkalun jättänyt päiväpostikolleeka  tankaamatta ja niinpä sai varhaisjakaja kirjoittaa 15 min tuntityötä, joka tekee tarkasti  yölisineen laskettuna 3,77 €.

Oli varhaisjakaja varsin hyvillä mielin kotiin tultuaan johtuen mukavasta piiristä, kauniista aamusta sekä siitä, että pääsi kotiin nukkumaan ja siitä, että oli varhaisjakajan Mies keittänyt kahvia.