Kesää kohti kovaa vauhtia.

Koemakuu uudessa keinussa on suoritettu ja hyväksi havaittu. Taisin ottaa vajaan tunnin torkut, aurinko lämmitti ihanasti jalkapohjia ( täytyypä pitää vara, etteivät pala!) ja tuuli hiveli poskia.

Perunat on istutettu ja siemenperunat riittivät, vaikka Lilli on kanniskellut niitä urakalla ympäri pihaa. Perunannosto on taas Lillillä juhlaa ja perunoita häviää silloin aika monta parempiin Lillin suihin.

Tänään on siivottu. Hyvä minä! ja jopa leivottu raparperipiirakka.

Yöllä oli paikallislehden peittojakelu, 900 kpl + muut lehdet ja uskollisesti kiipesin jokaisen 14 kerrostalon ylimpään kerrokseen ja jaoin jok'ikisen kesämökin laatikkoonkin lehden. Tämän päiväinen reitti on aika mukava, sopivasti maaseutua ja tiheämpää asutusta, rivi- ja kerrostaloja. Käki kukkui pitkään kevätyössä.

Vaahtera se sitten on mukava puu. Yhtenä päivänä ihailin sen kaunista kukintaa ja seuraavana, hups, siinä olikin jo lehdet. Muuten tämä on niin mukavaa aikaa, ellei työ vakavasti häiritsisi vapaa-aikaa ja ellei kaikki maailman rikkaruohot olisi hullaantuneet. Taidankin ruveta kasvattamaan pelkkää voikukkaa ja vuohenjuurta! Kyllä onnistuu!