joulukiireet!

Metsästä pitää hakea ainekset havuköynnökseen, ja tehdä se lauantaihin mennessä. Sitten on vuorossa ovikransseja. Kukkakaupan joulu lähestyy vauhdilla.

Enää ei ehdi pohtia, miksi kirkon pitää antaa ohjeet homoparien kanssa rukoilemiseen. Eikö homojen kanssa voi rukoilla ihan vapain sanoin. Ehkä siinä on papille liikaa pohtimista. Parempi on, kun joku toimikunta pohtii pari vuotta tätä rukousta. Että tulee oikeat sanakäänteet.  Jumalahan pahoittaa mielensä, jos rukoillaan väärin.  Olenkin aina ihmetellyt kirkon tapaa rukoilla justpresiis kirjan mukaan. Sen harvan kerran kun nyt olen kirkossa käynyt.  Toisaalta jos pappi saisi rukoilla niinkuin haluaa, voisi tämän seurakunnan pappi rukoilla seuraavasti: "Jumala, anna tuomiosi kaikille tsetseeneille jotka terroristeja ovat. Äläkä anna armosi loistaa kaljuksi ajelluille nuorille......"

Enää ei ehdi pohtia kuninkaan leikkikavereita. En ole kyllä pohtinutkaan. Leikkiköön kuningas miten haluaa ja omatunto periksi antaa.

Tai Vanhasen riiausasioita. Ei kai se mies haluton ole.

Pitkäaikaistyöttömien hoidotta jääminen. "Ei ne kuitenkaan työhön mene."

Olisipa mukavaa, jos meidänkin ullakolta löytyisi vanha kiinalainen vaasi....

Muutakin pohtimista on. Kuten pikkupossujen kastraatio. Yhä edelleen saa kinkut olla minun puolestani kaupan hyllyllä.

Tästäkin joulunalusajasta tulee varmaan samanlainen kuin ennenkin. Pitäisi, pitäisi.... Ja kun joulu tulee, onkin kaikki mitä suunnittelin tekemättä. Kun olen haahuillut vaan ympäri taloa ja tehnyt kaikkea muuta, paitsi sitä mitä olen suunnitellut.

Lassi se vetäisi Lillinkin aamuruuat tänään. Lilli hartaasti odotteli "starttipalaa" ja sillä aikaa huomaamatta Lassi tyhjensi melkein koko kipon.  Lillikään ei makkarapalan odotukseltaan vahtinut kippoansa aamulla. Salama-Lassi, mitä ruokaan tulee.

Varmaa on se,ettei seuraavien viikkojen aikana vaivaa boreout!