Töistä aamulla kotiin ajellessa tuli radiosta "Fiilaten ja höyläten" naisen esittämänä  ja sen jälkeen analyysi tästä remontista.Toki fiilaten ja höyläten on remonttilaulu. Enpä ole niin makeasti nauranut pitkiin aikoihin. Harmi kun en kuunnellut ihan tarkkaan alusta asti.

Sanomalehdessä oli yleisönosastolla aamulla runo. Lainaan sen tähän.

Jos korvien väliin luikertaa mato,

joka alkaa mieltä kaihertaa,

kaikenlaisia koukkuja etsien,

monenlaista vaivaa ja vikaa keksien.

Se ei hevillä irti päästä,

eikä yhtään hyvää ajatusta säästä.

Aina se vain tahtoo uhota,

mutta kyllä sen voi tuhota.

Asiat hyvin eteenpäin pyörii,

kun hyvät aatokset mielessä hyörii.

Askel on keveä ja hymy herkässä,

kun vain pitää hyvät asiat mielessä.

nimimerkki: madon uhreiksi joutuneet.

Mietin vaan, että millainenhan mato sillä Raaseporin kaupungin virkamiehellä on päässään. Kyseinen virkamies oli tässä Tammisaaren sairaalan synnytysosasto asiassa soittanut eräälle HUS:n asiasta päättävälle johtokunnan jäsenelle ja sanonu, ei näillä sanoilla, mutta tätä tarkoittaen:"Katsokaakin, että se putiikki pistetään kiinni." Johtokunnan jäsen ei tietenkään virkamiehen nimeä sanonut, mutta äkkiäkös se tässä kaupungissa selviää. Asiasta kertoi paikallislehti. Onnea vaan tälle ihmiselle jatkossa!

Vaan kyllä meillä ihmisillä näkyy kaivelevan yhdellä jos toisella jonkinlainen mato korvien välissä. Eipä tarvitse mennä kuin yöllä työpaikalle, niin sieltä jo löytyy. Ei luulisi, että lehdenjakotyössä joku voi olla  toisen työn suhteen madon vaivaama. Saati sitten jossain vähänkin "hienommassa" hommassa.

No, sentään Luoja antaa auringon paistaa meille kaikille.