kirjoitti eilen piiiiitkän valitusvirren ovikannoista, ulkovaloista, jotka eivät pala sekä kaikenmaailman puutarhatontuista, jotka töröttävät pimeillä pihoilla ynnä puista ja puskista, jotka vaanivat varhaisjakajaa. Ja virman onnettomista tasku- ja otsalampuista.

Tuli sitten varhaisjakajan Mies ja hävitti koko kirjoituksen vahingossa. Ehkäpä oli hyvä niin.

Ihan rahanarvoisena vinkkinä esittää varhaisjakaja virman säästöbudjetinlaatijalle, jotta terveiden ihmisten ovikannoista voitaisiin luopua. Kyllä sen verran pitää viitsiä, että hakee päivän lehden laatikosta. Tosin se vaatii, että pistää vaatteita päälle ja kengät jalkaan. 

Olisi varhaisjakajalla kolme työyötä ja sitten alkaa loma. Ei ole varhaisjakajan enää tarvinnut päiväpostillekaan mennä, kun sinne ei nyt saa ottaa yhteistekijöitä, eivätkä postilaisetkaan saa tehdä ylitöitä. Ainakaan tämän alueen postilaiset. 

Yt-neuvottelujen tuloskin varhaisjakelun osalta selvinnee tämän kuun lopulla, jos joku jostain tietää sielläkään yhtään mitään.

Ja vielä lisää varhaisjakaja sanasen virman autoista. Ajaa varhaisjakaja yhtä vuorotuspiiriänsä autolla, jonka moottori on pari kuukautta kuulostanut siltä, että se kohta putoaa tielle. Niin luuli varhaisjakaja jo tapahtuneen, kun kuului kaamea kolahdus. Se oli  onneksi vain kivi, joka iskeytyi pohjaan. Voi olla , että se moottori yhtenä yönä tai päivällä vielä putoaakin, ellei sitä kohta puoliin vielä verstaalle. 

Sitä odotellessa.