huvita, kiinnosta, haluta, tee mieli enkä edes viitsi. Nimittäin tehdä mitään. Niitä pitäisi juttuja on  kyllä kertynyt aika määrä. Mm. vaatteiden korjauksia. Mistä on sauma revennyt ja mistä nappi puuttuu. Pitäis! Mutku!

Jaa, lukukärpänen on ihan pikkuisen puraissut ja aloittelinkin MacLeanin Tulvaporttia eilen.

Ikävän näköinen päivä, maailma on harmaavalkoinen. Vaikka tavallaan kaunista onkin, kyllä minä ainakin kaipaan jonkinlaista taivaanvaloa. Taisi maaliskuun masennus alkaa jo. Tai sitten yksinkertaisesti olen tosi saamaton ja laiska. Niin se varmaan on.

Tässä vaan pyöritään saamatta mitään aikaisiksi.  Ajatuskaan ei luista mihinkään suuntaan.

Jaa, olenkohan minä sellainen joka kärsii hengitysvajeesta ja saattaa nukahtaa vaikka istualleen? Toisaalta se tapahtuu aika helposti, jos on nukkunut vain muutaman tunnin vuorokauden aikana. Tavaramerkkini onkin:" nukkuu missä vaan ja milloin vaan." Mies sanoo, että nukahdan iltaisin jo ennenkuin pää osuu tyynyyn. Ja muutenkin jo jos vähänkin sattuu kenoasentoon. Saatanpa torkahtaa autossa yöllä, jos lehdet ovat  kovasti myöhässä. 

Lilli änki Nannan pahvilaatikkoon nukkumaan ja Nanna haukkuu vieressä. Että voikin pienellä koiralla olla paha ääni! Pikkusen on laatikko täys koiraa! Lilli mahtuu siihen juuri ja juuri,kun laatikon reunat antavat periksi. Oli eilen koirat väsyneitä, kun kävimme metsälenkillä niitten kanssa. Nyt on hyvä lenkkeillä, kun ne eivät lähde minkään elukan perään. On nääs hanget korkeat nietokset. Lilli vähän yritti, mutta oli niin onnetonta räpeltämistä se hangessa kahlaus, että se luovutti jo kymmenen metrin päässä. Kyllä virtaa riitti!

Riittäisipä meikäläisessäkään. Yksi yö töitä, sitten saisi taas valvoa pari iltaa niin myöhään kuin jaksaa. Taitaa kuitenkin käydä niin että nukahtaa jo ennen sänkyyn menoa. Meillä sai aina lapset valvoa viikonloppuisin niin kauan kuin halusivat silloin kun olivat koulussa vielä. Usein perjantai-iltana Nukkumatti tuli jo kuitenkin ennen yhdeksää.

Herranjumala siitä on jo melkein neljännesvuosisata! Se kuulostaa muuten paljon pahemmalta kuin 25 vuotta. Neljännesvuosisata........