Sunnuntaina Hollantiin Kuopuksen korkeakoulututkinnon todistuksen jakoon.

Yhdessä kiertelimme vähän. Autolla kävimme Maastrichtissa. Ja matkan varrella Outlet myymälässä, jossa oli hirveä määrä merkkiliikkeitä. Se oli kooltaan kuin pieni kaupunki. Ihan alkoi ahdistamaan tavaramäärä. Olisi sieltä löytynyt mm. Cucci, Boss, Prada ja sellaisia joista en ole ikupäivänä edes kuullut. Mutta enpä mitään tarvinnut. Uudet Crocksit ostin......

hollanti%2010.jpg

Eindhoven, Kuopuksen nykyinen kotikaupunki. Aika paljon on kaupunki muuttunut viime kerrasta. Käsityökauppakin löytyi. Lattiasta kattoon asti tavaraa, välillä kahdessa rivissä.

Nappirivistö jatkuu nurkan taakse.

hollanti%202.jpg

Cafe Latte oli taivaallisen hyvää, mutta tavallista kahvia ei pystyisi juomaan kuin kukkakauppaväki. Se oli niin vahvaa, että hiukset nousi pystyyn. Tässä Kuopuksen kahvi ja porkkanakakkupala

hollanti%2013.jpg

Keskiviikkona oli sitten matkan kohokohta. Todistusten jako. Tämä oli Kuopuksen toinen korkeakoulututkinto. Nyt henkilöstöhallinnosta, aikaisempi oli sosiaalialalta.

Kuopus kukkamekossaan.

hollanti%2011.jpg

Torstaina Utrecht. Jokiristeily ja kiertelyä kaupungilla. Kuopus osti aivan ihanaa mausteöljyä. Sitä myytiin suoraan asiakkaan pullon, jos niin halusi. Niitä oli vaikka minkä makuisia, mansikkaa, mangoa, raparperia, erilaisia yrttiöljyjä. Ja pitihän vastapäisessä suklaapuodissakin käydä. Sanoisinpa melkein, että Fazerin pähkinäsuklaa on yhtä hyvää ellei jopa parempaa.

hollanti%203.jpg

hollanti%2012.jpg

Perjantaina Leiden. Ja koskapa hieman sateli kiersimme kaksi museota ja sateen miltei lakattua kasvitieteellisen puutarha. Harmi vaan kun on jo niin myöhä syksy, ettei mikään enää kukkinut. Ja sitten kahvit ja porkkanakakut kaupungilla.

hollanti%205.jpg

hollanti%206.jpg

Perjantaina Den Haag ja merenranta. Kilometrejä hiekkarantaa ja dyynejä. Rannalla oli leijanlennätyskilpailu ja kansaa runsaasti. Enemmän kylläkin rantabulevardilla ja sen lukemattomissa ravintoloissa. Kuopus sanoi, että kesällä rannalla ihmiset makaavat vieri vieressä.

hollanti%207.jpg

hollanti%2016.jpg

Koskapa lento lähti jo aamuseitsemältä, yövyimme lähellä Schipolin lentokenttä hotellissa. Ja söimme hienosti hotellin ravintolassa. Hienosti ja kalliisti.

hollanti%2015.jpg

Eipä uskoisin Schipolin kentällä otetuksi kuvaksi, siksi vähän ihmisiä,  mutta kyllä se vaan on 05.30 aamulla. Turvatarkastus oli sanansa mukainen, kopelointia myöten.

hollanti14.jpg

Suomessa kaunis syysilma ja Koti.