on ollut vaihtelurikas yö taas. 

Ihan ensiksi ei lukulaitteeseen saanut ladattua uusinta listaa, joten piti varhaisjakajan jakaa viime torstain listan mukaan, josta oli seurauksena kahden Hesarin puuttuminen ja yhden ylimääräisen HBL:n jääminen. 

Oli varhaisjakajan työkaveri ottanut varhaisjakajan piirin auton, joten piti varhaisjakajan tyytyä toiseen kotteroon. Jossa alkoi varhaisjakajan ajettua viisi kilometriä vilkkua  punaisella valo, joka ilmoitti, että jäähdytysneste on vähissä. Onnitteli varhaisjakaja itseään ja taputteli käsiään, kun löysi vivun, josta konepelti avataan, yllätyksekseen kanisterin jäähdytinnestettä peräkontista ja pömpelin konepellin alta mihin sitä kaadetaan. Pömpelistä ei tullut höyryn hitaustakaan, koska se oli typötyhjä. Nestettä pömpeliin ja matka jatkui. Kilometrin päässä alkoi taas valo vilkkua ja päivystävä käski varhaisjakajaa ajamaan takaisin jättöpaikalle ja vaihtamaan autoa.

Löytyi jättöpaikalta vain kahden Transportterin avaimet, joten se sitten siitä. Piti varhaisjakajan ottaa hampaita kiristellen toinen niistä. Ei siinä mitään , uusi auto, ajettu 7000 km. Operaatio lehdenvaihto autosta toiseen aiheutti toiset hammastenkiristykset. Kaikki lehdet piti saada soviteltua kuskin viereen, koska Tranportterissa ei ole hattuhyllyä eikä koelautaa mihin niitä saisi aseteltua. On varhaisjakajan vasen käsi venynyt ainakin kymmenen senttiä matkan aikana lehtiä kurotellessa. 

On myös varhaisjakajan oikea käsi venynyt kymmenen senttiä kurotellessa lehtiä toisinaan maan tasalla oleviin postilaatikoihin.Turvavyötä piti varhaisjakajan  edellä mainituista syistä ottaa pois ja pistää takaisin jatkuvasti. Eikä kiitä päiväpostilainen varhaisjakajaa, koskapa suurin osa lehdistä nyt haroittaa laatikoissa taitepuoli alaspäin

Ylen määrin kuraisena palautti varhaisjakaja Transportterin takaisin autotalliin.

Menee varhaisjakaja tekemään nyt lanttulaatikkoa jouluksi.