Vettä tuli 12 mm. Sen verran, että rikkaruohot riehaantuivat.

Koiratkin olivat ihmeissään ja päivä sujui enimmäkseen näissä merkeissä:

IMG_4206-normal.jpg

Neiti Sieväsen vuode  on suomalaista muotoilua parhaimmaillaan; omenalaatikko. Pehmusteena Säästöpörssistä ostettu peitto, joka on jo kymmenen vuotta palvellut muissa tehtävissä. Peitto on puolitettu. Lisäpehmusteena seeprakuosinen ystävättereltä saatu second hand fleesehuopa. 

Toinenkin peti löytyy. Sekin suomalaista muotoilua: kurkkulaatikko samaan tyyliin sisustettuna.

Nieti Sievänen ja Päivähoitokoiruus viihtyvät huomattavan hyvin vuoteissaan. Varsinkin kun ne saa itse pedata oman mieltymyksen mukaan. Tässä kuvassa Neiti Sievänen ei ole vielä ehtinyt oikein tehdä petausta mieleisekseen.

Herra Laarrsson taas on enemmän mieltynyt ulkoeteisen  ex-Miniältä saatuun nykyään jo kulahtaneeseen, luultavasti HobbyHallista hankittuun, silloin mustaan, nyt harmaaseen mattoon. Sekä ihan itse tuunattuun eteisen seinään. Se on tuunattu koiravärillä aikojen saatossa.

Herra Laarrsson on  kokeillut myös Neiti Sieväsen vuodetta, mutta kun joko pää tai persus jää ikävästi ulkopuolelle, on hän päätynyt tähän ratkaisuun.

IMG_4207-normal.jpg

Emäntä on viettänyt sadepäivää ensin nukkumalla puoleen päivään, sitten käymällä kirpparilla .Kirpparilöytönä sandaalit vitosella, jotka aikoo emäntä laittaa jalkaan lauantaina 50-vuotissynttäreille. 

Lisäksi on emäntä ehtinyt tehdä muutaman piston ystävättärelle syntymäpäivälahjaksi tulevaan ristipistotyöhön.

IMG_4212-normal.jpg

Isäntä on lajitellut muttereita verstaassaan miltei koko sateisen päivän