nyt on sitten kyllä pikinmiten unohdettava säästöbudjetista se oma yliajama peura tai hirvi. Varotoimena jätetään peurat tiensivuun. Olisihan se kauheaa jos tässä iässä saisi lyijyä niin että aivot vaurioituu. Pidetään kiinni siitä mitä niistä on jäljellä.

Norjalaiset ovat näet tutkineet, että hirven ja peuran lihassa on liikaa lyijyä. Suomalainen asiantuntija arveli, että koepala on leikattu ihan ampumareiän vierestä. Sen takia lyijyä on liikaa. Voi herraisä ei kai ne norjalaiset niin tyhmiä ole koepalan otossa.

Suomalaisessa hirven ja kai peurankin sisäelimissä on liikaa kadmiumia, siksi ei yli 1-vuotiaan sisäelimiä ei saa käyttää elintarvikkeina. Mutta suomalaisessa hirvessä ym ei ole lyijyä jos ampumahaavan ympäriltä leikattua lihaa ei käytetä. Siitä tehdään jauhelihaa niinkuin kaikesta muustakin epämääräisestä lihasta.( kirjoittajan huomautus.)

Televisiosta tuleekin ihan sopivasti Nat. Geo Wild kanavalta ohjelma, miten yliajetusta opossumista tehdään ruokaa. Kun kerran suhteellisen tuore oli löydettäessä.

Anonyymit Kotikiusatut osallistuivat tänään dyykkauskurssille. Yksi kurssilla opituista asioista oli, ettei omaa roskista kannata dyykata. Ex-miniän roskis olisi kyllä kannattanut dyykata eron jälkeen.