varhaisjakajalla, jotta. Nyt jo naurattaa varhaisjakajaa, mutta yöllä ei niinkään.

Valkoinen helvetti on taas päässyt valloilleen ja siihen liittyy varhaisjakajan yöllinen hauskatkotivideojuttu. Siispä ota Rosenlew asento ja lue tästä.

Ajoi varhaisjakaja piirinsä alkupäätä. Yhdellä postilaatikolla varhaisjakaja sitten pysähtyi ja mietti josko uskaltaisi hurauttaa pihatielle hankeen vai kahlaisiko. Päätti varhaisjakaja ottaa varmanpäälle ja ajatteli kahlata. Irrotti turvavyön lukosta, astui alas autosta ja hupsista keikkaa. Makasi varhaisjakaja maassa selällään turvavyön lenkki kainalon alta ja katseli auton kylkeä, joka liikkui varhaisjakaja selällään mukana. Oli perhana vieköön varhaisjakaja unohtanut pistää Itellan automaattivaihteisesta  katiskasta (uudesta sellaisesta, ettei tule käsitystä että varhaisjakaja vaan vanhoilla romuilla ajelee) vaihteen P asentoon. Sai varhaisjakaja turvavyön lenkin pois kainalosta. Kampesi itsensä jaloilleen, joka kävi pikkuisen kankeasti johtuen varhaisjakajan hieman pyylevästä olomuodosta, kirmaisi loittonevan auton perään Västra Nyland toisessa kädessä heiluen. Sai varhaisjakaja auton kiinni, mutta juuri ennen oven aukaisua kellahti ojaan selälleen. Auto liukui vielä muutaman metrin ja jäi kallelleen ojan reunalle.

Kömpi varhaisjakaja ojasta ylös "hieman" hengästyneenä. Soitti sitten päivystäjälle, joka soitti hinausauton, joka tuli puolen tunnin päästä ja joka hinasi katiskan ojan reunalta.

Yöllä ei varhaisjakajaa kovastikaan naurattanut. Tuli vain VHJ VHJ VHJ (vert. OMG). Ja kai sinne väliin livahti pari sielunvihollisen nimeäkin. Vajaa tunnin aamu-unien ja Lempi-tädin hautajaisten jälkeen on varhaisjakaja sellaisessa mielentilassa, että kaikki naurattaa.

Voi olla, että varhaisjakajan Pomo tai Iso Pomo ottaa varhaisjakajan puhutteluun ensi viikolla.

Muuten tämä lumentulo oli taas LuontoÄidin veetuilua. Annetaan nyt kunnon kauhalla, niin ette heti marise kun ei ole lunta, kun ei ole lunta, olisipa lunta..... Sillä Eukolla on vaan näköjään on/off nappulat käytössä.