img223.jpg

Jossakin valtion virastossa on aivoriihi käynnissä. Päämääränä puristaa EU direktiivien, olemassa olevien tai vasta valmisteluasteella hautuvien maksujen junttaaminen tyhmien suomalaisten maksettaviksi. 

Tästä armaasta isänmaasta on tulossa oikein perintävaltio. Kaikesta peritään Eu direktiivien mukainen maksu maksun perään. Odottakaas vaan, kun kaikenlaisten urheiluseurojen vapaaehtoiset vetäjät ja muu huoltohenkilöstö saa alkaa maksaa veroa siitä, että tekevät vapaaehtoistyötä. HerraJumala niillehän tarjotaan jopa vettä ja pahimmassa tapauksessa mehua koko päivän kestävissä turnauksissa. Ettei vaan tarjottaisi voileipiäkin.

 AAARRRGHHH!!!!!!!!!!!!!!! Nyt ei tule mieleen muuta kuin rumia sanoja. Ja piti eeuuhunkin liittyä, kele. Entisessä työpaikassa jokunen äänesti "kyllä", vain sen takia kun luvattiin, että viinan hinta laskee.

Jos elää tarpeeksi pitkään, näkee miten tässäkin eu hommassa käy! Eikä varmaan tarvitse elää kovinkaan pitkään.

Nasse täti on hyvin hyvin vihainen. Ja kaikki sai alkunsa luistinratojen jäädyttämistä. Onneksi on keksitty tietokone niin ei semmosia tyhmiä luistinkenttiä edes tarvita. Ja sitten itketään, kun ei lapset liiku.

Mutta ovela suomalainen lapsi saattaa jopa luistella järven jäällä. Apua!!! Äkkiä virkamiehet keksimään siihen maksua!