olisi ollut ihan kiva mennä tänään, mutku...

Nyt väsyttää niin että ei millään viitsi lähteä mihinkään. Sitä paitsi siellä on ihmisiä varmaan ylenmäärin. Toisaalta olisi tavannut tuttuja enemmänkin. Poika ja perhe ovat siellä ranskiksien kanssa. Saa nähdä miten Nasta ja Tikru pärjäävät. Mahtaa pienessä kaupungissa olla tänään vilskettä! Koiria oli näyttelyyn ilmoitettu 2160.

Lehdenjakokin oli taas yhtä hinkkaamista tänään. Miten ihmeessä voi jotkut aamut ollakin näin vaikeita? Vastaus siihen on: pitäisi nukkua vähän enemmän!!!!!! Se yksi eukko on viikonloppuvapaalla, joten jättöpaikalla oli ihanan rauhallista.

Tytär on jonkun mahapöpön kourissa ja Nanna on ollut yön täällä. Tänä aamuna kanahaukka taas liiteli ihan matalalla pihan yli. Nanna ei paina kuin nippanappa neljä kiloa ja on muutenkin pienikokoinen. Mies pelkää, että haukka vie sen. Voi olla aiheellinenkin pelko. Jos ei kanahaukka niin merikotka sitten...

Kuopus lähti avokkinsa kanssa kohti Italian alppeja Puukenkämaasta tänä aamuna. Voi, jospa joskus saisi olla mukana. No ei ehkä mukana, mutta nähdä alpit, Napoli ja kuolla. Heillä on kahden viikon varaus "appartementsiin" ja sieltä käsin tekevät vaellusretkiä ympäristön laaksoihin.

 Onneksi tänään tulee F1 kisat, niin saa rauhassa nukkua kaksi tuntia. Ei niistä tarvitse katsoa kuin lähtö, kaksi ekaa kierrosta ja maaliin tulo. Se riittää, muu on todella tylsää. Ei ole sitä kunnon selostajaakaan. Kun Matti selosti, niin aina tapahtuessa saattoi raottaa toista silmää ja katsoa mitä oli meneillä. Sen verran selostajan ääni kohosi, että se unen läpikin kuului.

Taidan uppoutua ristipistomaailmaan.