Meidät suomalaiset on perinpohjin peloiteltu tällä sikainflulenssalla oikein säikyiksi. Vanhukset ja ylipainoiset ja huonokuntoiset ja sydänsairaat ja työttömät ja syrjäytyneet ja hoitohenkilökunta ja koululaiset ja työssäkäyvät kaikki saa sen ja 6000 suomalaista kuolee tähän tautiin ja rokotetta saadaan vasta lokakuussa eikä sitäkään ole testattu ja sitä annetaan ensimmäiseksi hoitohenkilökunnalle jos ne ei ole sitä ennen kuolleet jo. Kyllä nyt on hyvinvoinninjaterveydenvirastossa töitä taas.

Ne ihmiset jotka muutenkin pelkäävät kaikkea, kulkevat suusuojus naamalla, jos edes uskaltautuvat ulos ja pesevät kaiken ruuan leivästä alkaen. Nahka kuluu käsistä kun niitäkin hangataan joka tilanteessa.

Suomalaisilta on monessa asiassa kadonnut se kuuluisa terve maalais- ja kaupunkilaisjärki.

Työkaverin tytär oli Kanadassa työharjoittelussa (sairaanhoitaja) ja oli ihan huuli pyöreänä kun äiti kyseli sikainflluenssasta. Ei siellä puhuttu taudista sen enempää. Kuopuskin sanoi, ettei Puukenkämaassa siitä juurikaan kirjoitella. Mikä täällä pohjanperukoilla on, että luodaan oikea massahysteria kaikenmaailman kirjoituksilla. Mistä asiasta yritetään meidän huomio nyt kääntää pois. Herrojen ja politiikkojen sotkuista vai?

Ihme touhua.