vaikka väkisin. Viime päivien alakulo ja valtava väsymys alkavat pikkuhiljaa helpottaa. Vaikka tänäänkin on harmaa räntäpäivä.

Maijaa on ikävä ja Suomenpartacollie ry:n sivuilla houkuttelee kauheasti 8kk vanha partacollietyttö. Mutta olemme nyt Miehen kanssa kuitenkin päättäneet, että tällä hetkellä meille riittää yksi koira. Yksinkertaisesti en nyt jaksa ajatellakaan turkinhoitoa ja muuta sen sellaista. Sitä paitsi loma alkaa kolmen viikon kuluttua ja olen poissa viikon. Olisi väärin jättää Mies tänne kolmen koiran kanssa. Nannakin on täällä hoidossa , kun Tytär lähtee mukaan etelän aurinkoon.

Tämä talvi on sellaista hiljaista aikaa. Odotetaan vaan, että tulisi keväthanget ja -aurinko.  Ja että aurinko sulattaisi lumet  pois. Varmaan vielä helluntaina on lumikasoja pihalla, niin korkeita ne ovat tällä hetkellä. Kyllä, aurinko on vielä siellä jossakin! Näin siitä vilauksen viime viikolla.

Miten ihmeessä olenkin ostanut niin ruman ristipistotyön kuin mitä nyt on työn alla? Joutaa säilytyslaatikkoon ja otan uuden pääsiäisliinan esille. Siinä on edes kirkkaat värit. Jospa lomamatkalla löytyisi uusia ideoita käsityön tekoonkin.

Ensi yö vielä töitä ja sitten on kaksi vapaata.

Kustaa Vilkunan "Vuotuisesta ajantiedosta" löytyisi vaikka mitä maaliskuun alkuun sopivia juttuja, mutta nyt ei jaksa lukea sellaista, missä pitää ajatella. Ja vaikka lukisinkin ei mitään jää päähän.