Oli Cardemumman kaupungissa pieni kylä, Periferia nimeltään. Joskua ammoisina aikoina oli pikku kylä ollut ihan oma pikku kylä, mutta ViisaatMiehet olivat päättäneet ,että kylän tuli liittyä Cardememman kaupunkiin ja niin tapahtui.

Kylästä ajan myötä tuli hyvin hiljainen kylä. Sieltä lähti pois molemmat pankit, postiasema lopetti toimintansa, toinen kauppakin sulki ovensa. Tyhjillään seisoi myös kylän entinen uljas marmorista rakennettu kyläntalo.Cardemumman kaupungista oli liian pitkä matka Periferian kylään, jotta vanhassa Kylätalossa  olisi voinut jokin Cardemumman kaupungin virasto toimia.

Ajan mittaan päättivät ViisaatMiehet jälleen, että olisi hyvä, jos Periferian kylä saisi uuden kyläsuunnitelman. Ja niin Periferian kylään suunniteltiin uusi keskus. Jäljellä oleva kauppa saisi uudet tilat, yksi vanha rakennus purettaisiin ja kylään rakennettaisiin ainakin kolme uutta kerrostaloa. Sitä eivät ViisaatMiehet kertoneet, mistä Periferian kylä saisi kaikkiin uusiin asuntoihin asukkaat, mutta se on taas tulevia murheita. Ei pidä pilata hienoa Suunnitelmaa negatiivisillä ajatuksilla.

Ja niin he kaikki elivät onnellisina elämänsä loppuun asti. Eikä ViisaillaMiehillä koskaan loppuneet ajatus- ja suunnitelmatyöt.