Sinne uppoaa kaikki: mädät kurkut, sienet, multa, kävyt, puunpalaset, roskat ihan yleisesti, styrox, mädät päärynät, tomaatit, karhunvatut, jne jne jne. Ja ruoka, omat ja varastetut . Siinä se Lillin ruokakupilla kerjää, Lilli murisee suupielestään ja syö kuin uhmalla kaiken tai ainakin melkein kaiken.

Sitten tulee brhhhhh ja yöks. Ja tietysti yöllä. Eilen illalla taas ties minkä syömisen jälkeen emäntä taas korjasi sitä ja tätä pitkin lattioita. Oli Lassi tehnyt paperille, mutta vauhdilla tavaran ulos tullessa oli seinätkin paskassa. Siellä sitten emäntä yöllä kaiveli sitä lattialistojen välistä.

Ennätys ruokakupin  tyhjennyksessä on noin 30 sekuntia. Sen jälkeen kuppi vielä putsataan sisältä ja ulkoa.

Tänään herra oli päättänyt vähän vauhdittaa makaronilaatikon kypsymistä ja ilmeisesti hyppäämällä kääntänyt uunin melkein 300 asteeseen. Seuraava ostos: liesisuoja.

Nyt harjoitellaan yksinoloa pikkuannoksin. Emäntä lähti viemään roskapussia ulos ja Lassi jäi tyytyväisenä järsimään puruluuta.  Emännän takaisin tullessa se järsi tyytyväisenä styroxin palasta sängyssä, jonka se oli olohuoneen pöydältä löytänyt. Eikä se ollut yksin kuin korkeintaan minuutin tai kaksi.

Onneksi se tykkää autokyydistä, joten sen voi aina ottaa mukaan. Toisin kuin Lilli. On kuin olisi ilmahälytyssireeni mukana. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Ei sentään ihan koko aikaa. Menomatkalla, mutta kotimatka sujuu hiljaisesti.

Mitähän tästä tulee?