Siis minäkin olen lehtikirjoitusten mukaan iäkäs nainen. "Poliisi riepotteli iäkästä naista." Lehtikirjoituksesta kävi sitten ilmi, että nainen oli 57 v.

On tämä ihmeellistä. Ensin ollaan lapsia, sitten 16 vuotiaana yht'äkkiä miehiä ja naisia. Kolmekymppisinä jo keski-ikäisiä, yli viiskymppiset iäkkäitä ja kuuskymppiset on jo vanhuksia, joiden vielä pitäisi käydä töissä 10 vuotta. Yli seitsemänkymppiset onkin sitten dinosauruksia elleivät ole kuolleet.

Ihmettelen vaan mihin on nuoret vähinneet. Lapsesta aikuiseksi noin vain. "16 vuotias mies ...."

Kukahan poliitikko (varmimmin joku eläkelaitoksen johtaja) se leikitteli ajatuksella, että ihmiset olisivat töissä 70 vuotiaiksi. Eiköhän tämä nykyinen työelämä karsi tehokkaasti vanhat ja hitaat pois. En kyllä kuvittelekaan, että nykyisellä työantajalla olisi minulle töitä vielä 15 vuotta. Ennemminkin meikäläinen pääsee tai joutuu, ihan päivästä riippuen , eläkkeelle viiden vuoden sisään. Niin paljon tulee asiat muuttumaan. Politiikkojen autuaista puheista riippuen.

Tänään tuntuu, että olisi mukavaa olla poissa työelämästä. Olisi niin paljon tekemistä ennenkuin dinosaurusikä yllättää. Siitä huolimatta, että yötyö jättää paljon vapaa-aikaa, ei se kuitenkaan tahdo riittää kaikkeen mielenkiintoiseen.

Ei muuta kuin lenkille Lillin kanssa, Lassin kanssa kaupoille ja pikku lenkille kylään, jotta se näkee vähän liikennettä.  Sitten koirien huoltotöitä. Jospa ennättäisi muutaman piston tekemään ristipistotyöhön. Uusi työ polttelee jo......