vaikka tämä kuuma kesä on imenyt voimat minusta täysin.

Onneksi teen tätä yötyötä. Ja oikein hyvin on tarennut, viime yönäkin lämpömittari näytti + 20 C. Vettä satoi muuten illalla ja alkuyöstä huikeat 9 mm. Nyt aurinko paistaa ja lämmin tuuli puhaltelee.

Kylällä on elämää, kun Faces karkelot taas alkoivat. Kovasti muutama työtoveri niitä moitti ruohokansan tapaamiseksi. Eivät itse ole käyneet, eivätkä kuulemma ikinä aio mennäkään. Esikoinen perheineen ja Tytär olivat viime vuonna ja tykkäsivät tunnelmasta kovasti. Esikoisen lapset halusivat koko viikonlopun rannekkeet sinne tänä vuonna.

Minä taidan suunnistaa kädentaidon messuille Billnäsiin taas tänäkin vuonna.

Laarrsson poika keksi eilen, että jos Matte menee autolla niin hänpä hyppää aidan yli ja katsoo mihin se taas menee. Mies sanoi, että kuului tyyttäys ja sen jälkeen kauheaa rymistelyä. Laarrsson siellä aidan yli tuli takaisin pihalle. Ei tämä ainakaan lieventänyt Laarrssonin autokammoa. Mutta tuskin HeerHoo yrittää tielle menoa vähään aikaan.

Päivät tässä sujuvat erittäin hyvin tekemättä mitään, kun ei jaksa mitään tehdä. Muutamia päiviä on saanut ihan olla kuumimmat hetket sisällä, kun tuntuu, ettei tahdo jaksaa hengittääkään.

Mutta en valita.