Kyllä nyt on varhaisjakajan unikiintiövajaus melkein täynnä. Varhaisjakaja nimittäin heräsi 13.15 tänään. Ajeltuaan sitä ennen kahdeksaan asti kiitollisten asiakkaiden lehtiä ympäri maita ja mantuja. Sekä kiroiltuaan ankarasti vihoviimeiseksi  jätettyä korpitietä, jolla on ajanut jonkunlainen metsäkone muutaman kerran edestakaisin telat päällä. Meinasi siinä työsuhdeautosta mutterit irrota, puhumattakaan varhaisjakajan hammaspaikoista. Ihan kolmeakymppiä sai ajettu kaksin käsin ratista kiinni pitämällä, jotta tiellä pysyi. Sen lisäksi piti vielä varoa ettei varhaisjakajan kieli jäänyt hampaiden väliin siinä höykytyksessä. Ja kaikki tämä kahdeksan kilometrin ajelu kahden kesämökkiläisen lehden takia, joista toinen ei edes ole mökillään.  Monta kertaa tänä talvena on varhaisjakaja siunannut, ettei tarvitse käyttää omaa Toiotaa. Ja kevään aikana muistaa edelleen lähettää kiitolliset terveiset työnantajalle, joka aikoinaan teki päätöksen, että tulee varhaisjakajien käyttää työnantajan autoja.

Vaan onpa ihana päivä tänään! Aurinko paistaa ja tekee  mieli mennä ulos. Ja leipoa ja siivota ja tehdä ristipistotyötä ja kyläillä ja pistää vähän siemeniä multaan ja trimmata Lilli ja tehdä hyvää ruokaa ja mennä järvelle lenkille koirien kanssa ja.....

Tässähän meinaa herätä koomasta oikein. Tulee mieleen Maija ja Lyylikin ja se kuinka ne nauttivat kevään aurinkopäivistä istumalla pihalle kuono aurinkoon päin. Lilli on nyt niin väsynyt, kun se avusti Miestä öljynvaihdosssa. Mies sanoi, ettei mitään saa tehtyä etteikö Lillin kuono ole jossain rakosessa. Nannakin tuli kun Tytär meni hospitaaliin hoitamaan sairaita. Siitä on tullut Miehen koira. Aina sylissä nököttämässä.

Onko nyt tarpeeksi positiivista. Kuopus?

Vähän tähän perään vanhan kansan sääennustuksia maaliskuulle.  Huomenissa jos Vilemon (Filemonin päivä) kovin vinkuu, silloin Otto (9.4) vettä oksentaa. Ja siihen suomennos. Myrsky 8.3 ennustaa varhaista kevättä Oton päivän aikaan. Saas nähdä.