Billnäsissä. Nyt vuorossa antiikkimessut. Siellä on niin paljon ihmisiä tänään, ettei kannata mennä kahta kilometriä lähemmäs koko kylää. Kaikki kirpparitkin lähistöllä ovat lisänneet myyntipaikkoja ja laittaneet varmuuden vuoksi antiikkihinnatkin. Plus, että pihakirppiksiä löytyy joka lähtöön.  Onhan tietysti hyvä, että ylimääräisestä tavarasta pääsee eroon. Joku voi aina tarvita juuri sitä vempelettä mitä itse ei. Hinnat ovat nousseet kyllä mahtavasti osassa myös. Jos mummonmarkka-aikaan joku tavara maksoi 1 markan niin heti kun euroon siirryttiin, se maksoi jo 1 euron.

No hulluhan ei ole se joka pyytää, vaan se joka maksaa.

Jokohan se possuflunssa rupeaa kolkuttelemaan kohta ovella? Kauhukuvia ainakin maalaillaan siitä kun 2 miljoonaa suomalaista makaa influenssan kourissa. Tytär sen saa tästä perheestä ensimmäiseksi. Jo työnsä puolestakin. Jos eivät rokota hoitohenkilökuntaa ennen taudin tuloa.

Jokohan kaikki työpaikat ovat tehneet suunnitelman A:n, varasuunnitelman B:n, ja varavarasuunnitelman C:n, jos kaikki työntekijät heittäytyvät sairaiksi yhtä aikaa. Voi olla, että tarvitaan 3xvarasuunnitelma D:kin.

Meillä suunnitelma A: Käydään ennen taudin tänne leviämistä kaupassa ja ostetaan varastot täyteen. Sen jälkeen ei liikuta ihmisten ilmoilla ja laitetaan kyläilykielto. Yhteyttä pidetään vain puhelimitse ja messengerillä. Katsotaan ihan varmuuden vuoksi, että testamentti on kunnossa. Varasuunnitelma B: ei sairastuta yhtä aikaa. Varmuuden vuoksi haetaan ylimääräinen sähkölämmitin varastosta. Varavarasuunnitelma C: Jos kuitenkin sairastutaan yhtä aikaa, terveempi hoitaa mehut ja lääkkeet sekä postin laatikosta. Koirille opetetaan ovien avaus ja sulkeminen. Puhelin käden ulottuville. Samoin kaukosäädin. Jos on vähänkin tolkuissaan pitää saada tietää mitä maailmalla tapahtuu.

Jäiköhän jotain puuttumaan?