istuu kotona ja kutoo pipoja niin että puikot savuaa. Varhaisjakajan nivelrikkoinen keskisormi ei työstä tykkää, mutta siltäpä ei nyt kysytä. Ei kysytty varhaisjakajaltakaan haluaako se lakkoon.

Ihmettelee varhaisjakaja suuresti, mitä tästä (lakosta) nyt seuraa. Tietää varhaisjakaja, että palkka putoaa varmasti. Nyt vaan mietitään kuinka paljon. 

Niin paljon varhaisjakajaa ottaa pannuun, että kunhan töihin taas päästään, tehdään sitä hammasta purren ja nurjalla mielellä jonkin aikaa. Mutta tehdään kuitenkin.

Katseli varhaisjakaja perjantaista A-studiota vai mikä lienee ollut ohjelma, josta kyllä näkyi, että pirut ovat raamattunsa lukeneet ja tulkinnneet se omaan näkemykseensä sopivaksi.

Mutta nämä viimeiset vuodet on varhaisjakaja vaikka aidan seipäänä!! 

Ja muistaa pääjohtajan henkilökohtaisen kirjeen sanat: "Sinä olet Postille tärkeä.... Tehdään muutokset yhdessä ja rakennetaan Postista entistä parempi työpaikka."  Hurraa.

Samassa kirjeessä myös todetaan: "Posti haluaa myös neuvotteluissa tarkistaa yötyölisän korvaustasoa jakelutyössä (varhaisjakelussa). Tavoitteena on laskea jakelutyöstä maksettavaa yötyölisää samalle tasolle kuin maakuntalehtien jakeluyhtiöillä, joillan on toisen liiton työehtosopimus"

Sitten positiivisiin puoliin: "Posti haluaa tarjota myös jatkossa kokoaikatyötä yhdistämällä työvuoroja eri posti- ja logistiikka-alojen välillä."  Ja ihan viimeiseksi lupaa Paketti- ja logistiikkapalvelujen johtaja vähintään 3000 uutta työpaikkaa vuoteen 2020 mennessä.

Juu ja varhaisjakaja lupaa laihtua mannekiinimittoihin vuoteen 2020 mennessä.