Paikallislehdessä joku kaupungin virkamies sanoi, että tällä kylällä on hyvä tilanne terveyskeskuksen hammaslääkärin suhteen. Siksi toista hammaslääkäriä ei tarvita.

Juu, ajan kun nyt tilaa, niin saa jo ensi keväänä. Sanoisinko, että helvatan hyvä tilanne? Kaupungin kannalta ehkä ja alueen yksityishammaslääkäreiden, kellä nyt on varaa sinne mennä. Yhteen paikkaan kun helposti uppoaa meikäläisen viikon palkka. Jos on pikkuisenkin enemmän tekemistä hampaan suhteen. Niin kaupunki säästää kun on vain yksi hammaslääkäri. Ja sitten maristaan ihmisten huonoista hampaista.

Tuttuun perheeseen syntyi vauva. Eilen sitten sosiaalitädit kävivät visiitillä: "Täällä haisee koiralta. Koira on pestävä useammin. Vauvallahan tuntuu olevan nuhaa. Poltatteko sisällä? Käykö teillä vieraita, jotka polttavat sisällä?" Sitten arvostelevia silmäilyjä nuoren perheen kalustukseen ym. Tämä kaikki sen takia, että isä on ollut sosiaaliviraston asiakas aikanaan vaikeuksien takia. Olisivat edes kysyneet voivatko olla avuksi jotenkin. Vauva on sen perheen kaikki kaikessa ja hyvin hoidettu ja ruokittu. Neuvolan ihmiset ovat kehuneet kuinka pirteä vauva on.  Jäi nuorelle perheelle aika paha maku suuhun. Tantat. (Tämä isoäidin kertomana. Ja totuus on?)

Mies kiukuttelee, kun F-1 aika-ajot on peruttu tältä päivältä sateen takia..... Sitten ensi yönä saa valvoa keskellä yötä.. Ja kuka niitä käskee katsomaan?

Mikä negatiivinen päivän aloitus.

Onneksi pitää mennä kukkakauppaan muutamaksi tunniksi. Siinä unohtuu kaikenlaistet negatiiviset vibrat.