Viime yö oli kyllä supikoirien yö. Niitä juosta jolkotteli pitkin ja poikin. Yksi raukkakin juoksi auton edessä sata metriä niin että kivet sinkoilivat ennenkuin löytyi sopiva paikka mennä metsään. On ne huvittavan näköisiä otuksia. Lyhyet pillikintut ja valtava karvapehko niitten päällä. Ja niitä on paljon! On siinä saanut karviaiset kesällä kyytiä, kun supikoira on käynyt puutarhassa. Niitä viuhtasee melkein keskellä kaupunkiakin jo.

Ja kissoja: raidallisia, harmaita, kirjavia, valkoisia, mustia. Tienvarret väärällään. Yleensä kyttäämässä jotakuta onnetonta jyrsijää tai juoksemassa pää pystyssä saalis suussa. Kissoja näkee joskus ihan korvessakin, missä on parikin kilometriä lähimpään asuttuun taloon. Liekö sitten kesäkissa mene ja tiedä.

Ja sitten pääasiaan. Tytär tuli yhtenä kappaleena, vähän rähjäisen näköisenä vuorokauden matkustettuaan kotiin Atlantin takaa  ja toi tuliaisia:

Maltan tuskin odottaa! Ensin on kyllä kudottava vähän sukkia pukinkonttiin. Ehkä tätä kuitenkin voisi aloittaa...  Päivällä kun on valoisaa. Illalla silmät sekoaa. Nämä maksoivat 15 € kappale eli puolet vähemmän kuin kotomaassa. Isällensä Tytär toi Anthon Bergin "Plum in Madeira" pakkauksen. Vesi kielellä kuolaan jo, että Mies avaa paketin. Voipi olla, että se tapahtuu jo vuonna 2011! Hillitön itsekuri, hillitön itsekuri. Jaa, kellä. No minulla tietenkin.

Jos ihan pikkuisen raottaisi toista ristipistopakkausta.....