ole HerraLaarrsson! 

Mies lauleli..."tulipunaruusut..... Ja HerraLaarrsson nosti kauhean hässäkän ovella "kuka tuli kuka tuli". Aika hienosti osattu poimia  tulla-sana laulusta. Meidän pitääkin välillä tavata sana tai sanoa se bättre folkin kielellä eli ruåtsiksi. Toistaiseksi ei Herra vielä puhu eikä ymmärrä ulkomaankieliä. Mutta tiedä vaikka sekin päivä koittaa....Ymmärtää Laarrsson muitakin sanoa kuten kaffe, lenkki, namu ja liudan nimiä, ei koske, syö oma ruoka, leikataan kynnet ja tavallisimmat komennot.

Nanna on tässä asiassa kyllä fiksumpi ja osaa kokonaisia lauseita, kuten: Mene omaan sänkyyn, nyt harjataan (silloin yleensä koira viuhahtaa sohvan alle) ja välillä tuntuu, että se ymmärtää miltei kaiken puheen.

NeitiSievänen haluaa ymmärtää vaan namupalojen päälle. Melkein kaikki puhe menee ohi sen korvien. Paitsi jos sanousta on jotain hyötyä sille itselleen. 

Vielä ei ole valjennut se isompi käsityö kisojen ajaksi, joten olen harjoitellut isoäidinneliöitä. Mitä niistä teen, sekään ei ole selvillä. Ehkäpä lapset joskus perivät muutama tuhat  isoäidinneliötä. Lankoja ainakin on mitä työstää. 

ios%C3%A4idin%20neli%C3%B6it%C3%A4.jpg