tänään. Ihan mukava  kesäilma ulkona, kaikenlaista tekemistä olisi seinänmaalauksesta mattojen pesuun ja siltä väliltä, mutta kun ei niin ei. Taitaa se kesäkeinu kutsua ja päiväunoset. Ei oikein kehtaisi sitäkään, kun Mies ahertaa kylppäriremontissa ja yks vaan haahuilee.

Olen tässä odotellut työvuorolistaa seuraavaksi jaksoksi, joka muuten alkaa huomenna. Jos ei sitä kuulu, niin joutuu kai yöllä soittamaan päivystäjälle ja kyselemään, että oonkohan mahdollisesti töissä tänä yönä. Oikeasti minulla on kaksi vapaata, mutta sitäkään kun ei koskaan tiedä. Työvuorolistat pitäisi meillä olla kaksi viikkoa ennen jakson alkua saatavilla, mutta sellaista ihmettä ei ole vielä kai kertaakaan tapahtunut. Tänä kesänä lista on yleensä pitänyt paikkansa, eikä ole tullut montaakaan muutosta, mutta joinakin vuosina pomo on soittanut kolmekin kertaa päivässä ja vaihtanut piiriä.

Miten voikin olla tälläinen olo? Tämä on vissiin sitä ennenlomaamasennusta. Tulisi kunnon helteet lomaviikoksi, vinkki vinkki sinne ilmojen haltijoille. Mökillä lämpiää sauna päivääyötä ja me ryvemme järvessä koko vuoden edestä.

Ai niin, Maijan parturoin ihan lyhytkarvaiseksi tänä aamuna. Pikkusen on vielä kesken. Kunhan vähän käyttelen ohennussaksia niin avot. Mies jaksaa nyt päivitellä tätä asiaa niin kauan kunnes Maijan karva kasvaa taas pitkäksi. On se kieltämättä vähän oudon näköinen. Nannakaan ei tuntenut ennenkuin kävi kunnolla haistelemassa.

Niinkuin näkyy en sentään ihan laiskana ole ollut! Vaikkei mikään kyllä huvitakaan.