meitä kokonaan unohtanut. Lunta on sentään sadellut viitisen senttiä ja pakkanenkin kävi melkein miinus viidessätoissa asteessa.

Postintäti oli perjantaina palkattu päiväksi töihin suuren työvoimavajauksen takia. Ihan oli mukavaa ajella kauniissa talvisäässä tietäen, ettei maanantaina tarvitse töihin mennä.

tammikuu1.jpg

Muuten on aika mennyt niin nopeasti käsitöitä, saunaremonttia, koirien huoltoa tehden ettei tottakaan. Sukututkimuskin on jäänyt ihan hunningolle, kun on niin paljon kaikkea muuta.

Vihdoin sain kaikki langat selviteltyä säilytyslaatikoihin ja myös inventaario on tehty. Inventaarion tulos oli, että kaikenmaailman villa- ym lankoja on n. 20 kg.  Tekemättömiä kirjontatöitä löytyi 77 kaiken -näköistä ja kokoista. Kyllä on joku hamstrannut oikein kunnolla. Eipä tarvitse ostaa koko eläkeaikana ainakaan yhtään kirjontatyötä. Paitsi jos halvalla saa. Viimeksi sai 2,50 € kappale. Niitä kulkeutuikin sitten kotiin koko läjä.

Tässä on uusi kokeilu. Huovutetut pohjalliset. En usko, että ovat kovinkaan käytännölliset. Kokemuksen suhtkoht syvällä rintaäänella kerron, että ne tulevat rullaantumaan saappaan kärkiin lyhyen kävelyn jälkeen. Tosin ne ovat vielä kokeilemattomat. Toiveekkaasti tietysti ajattelen, ettei niin tule käymään. Niitä tehdessä ei tarvinnut ajatella mitään, kunhan kutoi sileää. Ja siitä tulikin  mieleen, että pitää keksiä joku kunnon työ olympiakisoja katsellessa.

pohjalliset.jpg

Jaa, mitäs tänään......