Ja vielä kerran mrrrrrrrrrrrrr. Ihanat  vapaapäivät edessä. Ansaitulla unella yötyön jälkeen ja taas kerran, kun en muistanut/viitsinyt laittaa puhelinta pois päältä, niin soihan se 09.20. Ei näy tyhmä oppivan edes kantapään kautta.

No sehän oli Miniä joka kertoi, että he ovat menossa kahdeksi viikoksi Thaimaahan ensi joulukuussa. Hoidetaanko me koira? "Joo joo. Joo. Hm , hienoa, haukotus, niin joo, ihna kiva, haukotus, niinhän se on."  Jotenkin ei  oikein jaksanut innostua. Härreguud sinnehän on vielä melkein vuosi.

Ei kai tässä auta muu kuin herätä ihan oikeesti ja olla tekevinään jotain. Kahden viikon pyykitkin odottavat kaappiin laittamista. Tai ei siinä enää ole kahden viikon pyykkejä, kun sieltä otetaan aina puhdasta kun tarvitaan.

Mies on näköjään mennyt metsään ja tullessaan on märkä kuin uitettu kissa. Sillä meillähän on tämä ihana talvisää. Vesi tippuu puista ja lumi on sohjoa.

Taidan laittaa Lillille (joka jatkaa syvää aamu-unta) turvavyöt päälle ja lähdetään katselemaan maisemia vähän kirkonkylälle. Tai sitten menen takaisin sänkyyn ja nukun yhteen ja pilaan koko päivän.

Tää taitaa mennä taas valituksen puolelle. Anteeksi Kuopus!

Vaan eilenpä sain niin paljon aikaiseksi, että aloitin uuden pääsiäistyön!