ne olympiakisat siellä Känädässä. Saa kuunnella ja katsella yöllä ja päivällä ja vähän siinä välilläkin. Jee...?

On koirat lääkitty ja Maijan hampaat pesty (!). Nanna kömpii visusti piiloon,kun näkee silmätippapullon. Onneksi enää muutama päivä  tiputtelemista. Maijalla on jalka ollut kipeä koko talven ja nyt se on alkanut köhkimään. Jalassa ei kyllä mitään vikaa ole kun ulos pääsee toisten kanssa riehumaan, mutta ylösnouseminen on aika vaikeaa toisinaan. Sen köhimisen takia täytyy tilata eläinlääkäri. Saa sitten nähdä onko iso vai pieni vaiva.

Tässä yönä muutamana näin lumikon (Mustela nivalis nivalis tai liekö ollut Mustela nivalis vulgaris.) Kovasti oli vilkas elukka. Siinä se hyppeli aurausvallin päällä pitkän aikaa. Piti melkein auto pysäyttää. Muuten on elukkarintamalla ollut öisin aika hiljaista. Paitsi se yksi hirvi siellä golfkentällä. Se on oikea riesa, kun ei tiedä mistä se sukeltaa esille.

On tämä talvi oikeaa akkujen lataamisaikaa. Jos ei tällä lepäämisellä ja tekemättömyydellä saa  latausta aikaiseksi niin ei sitten millään. Jestas, en ole edes käsitöihin koskenut pitkiin aikoihin, vaikka hyviä aikomuksia on kyllä ollut.

Olikos se tie helvettiin katettu hyvillä aikomuksilla vai lupauksilla?

Kaksi yötä töitä ja sitten saa ladata akkuja yölläkin. Pari yötä onkin saanut taas liikuntaa enemmän kuin laki sallii. Ja polvet kestää. Ja kantapää.

Ja mikä on Suomen joukkueen vastaus? "Känädä"