1. Vanhanen onkin konna. Vaikka ensin tutkitaan ja sitten vasta hutkitaan. Niinhän se AINA on. Vai mitä?

2. Oikein kysely iltapäivälehdessä, oliko valelääkärillä peruukki vai ei päässään oikeudenistunnossa. Mitä väliä, ei kai se siitä ollut käräjillä vaan ihan muusta asiasta.

3.Yksi hiano miljonäärinvaimo kertoi, että kellokortin leimaaminen ahdisti. Voi pientä. Onneksi löytyi se miljonääri, ettei tarvinnut oikeissa töissä käydä enää. Puhuuko tässä nyt kateuden pieni sivuääni? Voi olla, kun palkkataso on kuussa sitä luokkaa mitä arvon rouva tuhlaa yhteen vaatekappaleeseen. Vaikka ei minulla kylläkään olisi sellaiselle mekkoselle tarvetta.

4. Mika H. ei odota kaksosia. Eikä sen vaimokaan. Ja voin löydä vaikka vetoa, ettei Mika H. tule ikuna lasta saamaan ts. synnyttämään. Sen vaimosta en ole varma.

5. Nyt kaikki HELP!!!!!!!! Helsingin yliopiston juopporotat on saaneet potkut. Rahankeräys on jo alkanut. Rottien ruokkiminen maksaa kymmeniätuhansia euroja vuodessa eikä yliopistolla ole varaa ruokkia niitä enää.

Mutta kaikesta huolimatta, elämä on aika mukava keksintö!

Jos ei oteta lukuun sitä, että Lassin saa joka kerta metsälenkin jälkeen pestä, kun nuoriherra on erityisesti kiintynyt löysään peuranpaskaan!